Over mij, Angelique de Jong-Luppes

Een vakantie op Schiermonnikoog betekent de auto achterlaten op Lauwersoog. Je wilt  graag de hoeveelheid bagage beperken. Kleding en schoenen zorgen meestal al voor een volle koffer.

Vaak moet je voor je huisje ook nog eigen linnen meenemen: daarom is er de Linnenverhuur Schiermonnikoog.

Wat is er fijner dan thuis al te  regelen dat  bedlinnen  en handdoeken bij aankomst voor je klaar staan. 

Ik werkte al meer dan 10 jaar bij de Linnenverhuur Schiermonnikoog en deed dat met veel plezier.

Begin 2021 werd mij door de vorige eigenaar gevraagd of ik dit mooie bedrijf (wat al 25 jaar een begrip is op Schiermonnikoog) over wilde gaan nemen.

Hier hoefde ik niet lang over na te denken, dit was mijn kans om dit bedrijf over te nemen en voort te zetten. Ik verhuur niet alleen aan de bezoeker van het eiland maar ook verzorg ik vele vakantiewoningen die inclusief  bedlinnen en handdoeken worden aangeboden,

Om het gemak van de service te vergroten ben ik begonnen, naast het linnen, diverse andere zaken aan te bieden.

Zo leuk die kleintjes die helemaal blij zijn met hun bak Duplo of Lego!

Door de komst van het internet werd het bestellen een stuk gemakkelijker: op elk moment snel en eenvoudig doorgeven wat je nodig hebt!

Met deze  website kun je vooraf nog meer regelen en afhandelen. De bestelde pakketten kunnen  gelijk  worden betaald met Ideal of  per overboeking.

Nu hoef je op het eiland nergens meer aan te denken. Dat  is vakantie. Weet je niet precies wat je moet bestellen voor je vakantieverblijf? Door mijn jarenlange ervaring ken ik veel huisjes en je kunt me altijd bellen met vragen.

Uiteraard blijft het mogelijk om bij de Linnenverhuur langs te komen om pakketten op te halen op maandag/vrijdag/zaterdag tussen 17.00 en 18.00 uur. Betalen met PIN is mogelijk.

Een website waar je eenvoudig alles kunt bestellen is onmisbaar maar maakt niet alleen het bedrijf en de  service. Dat doet de persoon erachter!

Tot ziens bij: Linnenverhuur Schiermonnikoog.

Met vriendelijke groet,
Angelique de Jong
Linnenverhuur Schiermonnikoog

Tel: 06-52608105