* Bestel eenvoudig online of telefonisch uw linnen voor Schiermonnikoog *

Over mij, Kea Heeren.

 

 

Een vakantie op Schiermonnikoog betekent de auto achterlaten op Lauwersoog. Je wilt  graag de hoeveelheid bagage beperken. Kleding en schoenen zorgen meestal al voor een volle koffer.

Vaak moet je voor je huisje ook nog eigen linnen meenemen: daarom is er de Linnenverhuur Schiermonnikoog.

Wat is er fijner dan thuis al te  regelen dat  bedlinnen  en handdoeken bij aankomst voor je klaar staan. 

Meer dan 20 jaar geleden  heb ik de Linnenverhuur overgenomen. Het kleine bedrijfje was in de huidige vorm een paar jaar daarvoor gestart door een echtpaar welke naar de wal verhuisde. Ik woonde en werkte toen al 5 jaar op het eiland. 

In de beginjaren verhuurde ik alleen  bedlinnenpakketten, badhanddoeken en keukenlinnen.  Er waren lakens voor dekens en de pakketten voor de dekbedden. In de loop van de jaren is  het assortiment steeds meer uitgebreid. Het kinderbedlinnen kwam erbij. Maar ook de strandlakens, hamamdoeken en badmatten.

Ik verhuur niet alleen aan de bezoeker van het eiland maar ook verzorg ik vele vakantiewoningen die inclusief  bedlinnen en handdoeken worden aangeboden,

Om het gemak van de service te vergroten ben ik begonnen, naast het linnen, diverse andere zaken aan te bieden.

Zo leuk die kleintjes die helemaal blij zijn met hun bak Duplo of Lego!

Door de komst van het internet werd het bestellen een stuk gemakkelijker: op elk moment snel en eenvoudig doorgeven wat je nodig hebt!

Met deze  website kun je vooraf nog meer regelen en afhandelen. De bestelde pakketten kunnen  gelijk  worden betaald met Ideal of  per overboeking.

Nu hoef je op het eiland nergens meer aan te denken. Dat  is vakantie. Weet je niet precies wat je moet bestellen voor je vakantieverblijf? Door mijn jarenlange ervaring ken ik veel huisjes en je kunt me altijd bellen met vragen.

Uiteraard blijft het mogelijk om bij mij in de Linnenschuur langs te komen om pakketten op te halen tussen 17.00 en 18.00 uur.

Een website waar je eenvoudig alles kunt bestellen is onmisbaar maar maakt niet alleen het bedrijf en de  service. Dat doet de persoon erachter!

Al 20 jaar run ik met veel plezier de Linnenverhuur.

Tot ziens bij: Linnenverhuur Schiermonnikoog.

 

Met vriendelijke groet,
Kea Heeren.
Linnenverhuur Schiermonnikoog

Tel: 06-52608105